Csatornavezetékek videóvizsgálata

Csatornavezetékek videóvizsgálata, lefolyócsövek videóvizsgálata ; Csatornarendszer CCTV videóvizsgálata :

A videóvizsgálat már nélkülözhetetlen művelet annak érdekében, hogy meghatározzuk az elöregedett vezetékek állapotát, vagy leellenőrizzük az elvégzett munkálatok minőségét.

A CCTV felszerelés megjeleníti a vezetékek belsejét, meghatározva ezáltal a megismétlődő eldugulások okát, a csatornahálozat hibás mükődését, a kiszívárgások lokalizációját, stb.

A központi egység olyan programmal van ellátva, amely rögzíti, tárolja és elemzi a csőszakaszt, vagy a diagnosztizált vezetéket egészében és olyan beszámolót készít, amely tartalmazza:

- a vizsgált csőszakasz részletes leírását, beleértve a város nevét, az utcáét, a vizsgálat típusát, a cső anyagát, a kiindulópont és megállási pont szimbolumát, a viszgált szakaszok részletes leírását, stb...
- Az összeillesztések megjelenítését a kamera objektívének vízszintes és függőleges irányú forgatásával
- A vezeték lejtésének mérését és a ferdeségi grafikon generálását
- Videó felvétel MPEG4 formátumban, CD-re, DVD-re való írás lehetőséggel
- Több vizsgálati beszámoló megírását egyetlen projektben
- Sokféle esemény létrehozása, pl. képek, képleírással
- A készülék lokációja és a szakasz kezdete közötti távolság mérése
- A vizsgálati beszámolók automatikus generálása szöveggel és képekkel, különböző standardok szerint: (ROMANIAN STANDARD; ATV; ISYBAU 2007 XML; PROKIS; KANDIS; KANKAT,HUNGARIAN STANDARD)
- A meghibásodások lokalizálása a lefolyóvezetékeken, a mélység mérésével-ásatások nélkül.
-Teljes körű diagnosztizáló szolgáltatásokat vállalunk 32mm-250mm átmérőjű a csatornavezetékeken betolórudas kamerával, valamint 150mm - 500mm -ig önjáró kamerával - biztosítva ezen vezetékek átmosását.
ELÉRHETŐSÉG

.