Desfundare cu jet de apa

Desfundare si curatare canalizare, conducte si tevi cu presiune (jet de apa)


Tehnologia de curățare cu jet de apă reprezintă una dintre cele mai moderne și eficiente metode de desfundare și curățare a canalizării, conductelor și țevilor. Această tehnică folosește puterea apei sub presiune pentru a îndepărta obstrucțiile și depunerile acumulate de-a lungul timpului, asigurând o curățare profundă și completă.

Caracteristici principale:

 • Eficiență Ridicată: Puterea jetului de apă este capabilă să spargă și să îndepărteze chiar și cele mai dure obstrucții, cum ar fi depunerile de calcar, grăsimi sau rădăcini care au invadat conducta.
 • Non-invazivă: Metoda este non-invazivă, adică nu necesită săpături sau tăieri în țeavă. Astfel, riscurile asociate cu daunele structurale sau perturbarea activității sunt reduse semnificativ.
 • Siguranță: Curățarea cu jet de apă este o metodă ecologică, care nu se bazează pe produse chimice dăunătoare pentru mediul înconjurător sau pentru sistemul de canalizare.
 • Versatilitate: Este potrivită pentru o gamă largă de diametre de conducte și țevi, oferind flexibilitate în abordarea diverselor situații.
 • Curățare Profundă: Pe lângă desfundare, jetul de apă curăță și peretele interior al conductei, îndepărtând reziduurile și prevenind astfel acumulările viitoare.
 • Cost-Eficient: Având în vedere că metoda este rapidă și nu necesită intervenții extinse sau echipamente complexe, costurile asociate sunt adesea mai mici în comparație cu alte metode tradiționale.
 • Durabilitate: Curățarea și desfundarea cu jet de apă prelungește durata de viață a conductelor și țevilor, prevenind deteriorarea și coroziunea.
Desfundare ProfiJet 3

Curatarea conductelor cu diametre cuprinse intre DN32mm - DN160 mm cu jet de apa sub presiune


Atunci când vine vorba de desfundarea și decolmatarea conductelor de canalizare interioare, este esențial să se utilizeze echipamentele potrivite pentru a asigura o intervenție eficientă și durabilă. Conductele cu diametre cuprinse între DN32mm și DN160mm, în mod special, necesită o abordare specializată.

La Clean Speed, ne mândrim cu utilizarea echipamentelor avansate de la Rioned, un lider recunoscut în industrie pentru dezvoltarea de mașini profesionale destinate curățării conductelor de mici dimensiuni, în mediul domestic sau comercial ușor. Aceste mașini, alimentate fie de un motor pe benzină, fie de un motor electric silențios, sunt concepute să ofere o soluție puternică și ușor de utilizat pentru instalatorii și antreprenorii de drenaj.

Principala noastră metodă de intervenție se bazează pe utilajele cu jet de apă, special create pentru întreținerea și curățarea conductelor de scurgere interioare. Acestea funcționează la un debit de apă redus, dar cu o presiune considerabilă, ajungând până la 250 bar. Acest lucru permite eliminarea eficientă a blocajelor și dislocarea depunerilor acumulate pe pereții conductelor, fără a compromite integritatea structurii.

Fiecare capăt al utilajelor noastre este ales în funcție de natura blocajului și de tipul conductei, asigurând astfel o curățare minuțioasă și adaptată fiecărei situații. Rezultatul? Un flux restabilit și o conductă liberă de depuneri, oferindu-vă pacea minții și certitudinea că sistemul dvs. de canalizare funcționează la capacitatea optimă.

Curatarea conductelor cu diametre de peste 160 mm cu jet de apa sub presiune


Când ne confruntăm cu desfundarea și curățarea conductelor de canalizare cu diametre mai mari de 160 mm, abordarea și echipamentele utilizate trebuie să fie pe măsură. Dimensiunile mari ale conductelor și complexitatea potențială a blocajelor necesită o soluție mai robustă și mai eficientă.

La Clean Speed, pentru aceste tipuri de provocări, ne bazăm pe puterea și eficiența autospecialei combinate autocurățitor de conducte de canalizare. Aceste vehicule, specializate și bine echipate, sunt proiectate pentru a face față situațiilor complexe de curățare a conductelor. Cu ajutorul duzelor de înaltă presiune, vehiculul poate îndepărta cu ușurință depunerile și sedimentele care s-au acumulat de-a lungul timpului în interiorul segmentelor de conductă.

După eliminarea depunerilor, sedimentele sunt colectate în căminele de vizitare, de unde sunt apoi aspirate eficient cu ajutorul sistemului integrat de vidanjare al vehiculului. Ceea ce diferențiază această autospecială de alte metode este capacitatea sa de a separa nămolul și sedimentele în timpul procesului de curățare. Astfel, nămolul și sedimentele sunt reținute în rezervorul de nămol al vehiculului, în timp ce apa se decantează și se returnează în rețeaua de canalizare.

După finalizarea operațiunii de curățare, sedimentele solide sunt transportate și descărcate în spații de depozitare special amenajate, localizate la stațiile de epurare ape uzate. Acest proces asigură o manipulare ecologică și eficientă a deșeurilor, protejând mediul înconjurător și asigurând o funcționare optimă a rețelei de canalizare.

Desfundarea Canalizărilor și a Conductelor cu Jet de Apa Sub Presiune - Aplicatii


Desfundarea cu jet de apă sub presiune reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru curățirea și întreținerea diferitelor tipuri de conducte și spații. Această metodă este preferată într-o serie de situații datorită capacitații sale de a elimina depunerile tenace, sedimentele și alte obstrucții, fără a provoca deteriorarea conductelor sau a mediului înconjurător. Iată câteva dintre locurile unde această tehnică se dovedește a fi extrem de utilă

Canalizari interioare sau exterioare

Fie că vorbim de rețelele din interiorul clădirilor sau de cele din exterior, jetul de apă sub presiune curăță eficient depunerile și obstrucțiile, menținând fluxul de apă neîntrerupt.

Carosabile

Străzile și drumurile pot acumula în timp nămol și alte resturi care pot obstrucționa sistemul de drenaj, iar jetul de apă sub presiune este soluția ideală pentru curățarea lor.

Tubulaturi

Orice tip de conductă sau țeavă, indiferent de funcția sa, poate fi curățată eficient cu jet de apă sub presiune.

Fose septice și haznale

Aceste sisteme de gestionare a deșeurilor se pot înfunda sau obstrucționa din cauza acumulării de reziduuri solide. Desfundarea cu jet de apă previne problemele și menține funcționarea optimă.

Curti interioare sau exterioare

Spațiile pavate, cum ar fi aleile sau zonele de parcare, pot avea sisteme de drenaj care se pot înfunda din cauza murdăriei, frunzelor sau altor reziduuri. Jetul de apă poate curăța aceste sisteme rapid și eficient.

Bazine si piscine

Canalizările și drenajele acestor facilități pot fi susceptibile la blocarea cu alge, nămol sau alte contaminante. Jetul de apă le elimină fără a deteriora suprafețele delicate.

Guri si camine de vizitare

Aceste puncte de acces pentru rețelele de canalizare pot acumula depuneri care pot fi eliminate ușor cu ajutorul tehnologiei cu jet de apă.

Toalete ecologice

Aceste facilități pot fi curățate în profunzime și igienizate cu ajutorul jetului de apă sub presiune.

Descopera Experienta Clean Speed: Contacteaza-ne acum!

Ești la un pas de servicii excepționale! SC CLEAN SPEED SRL este dedicată să îți ofere cele mai bune soluții la problemele tale. Dacă vrei să experimentezi profesionalism, rapiditate și eficiență, accesează acum formularul nostru de contact, trimite-ne un e-mail sau sună-ne la numerele de telefon afișate. Echipa noastră este gata să te asiste, oferindu-ți experiența pe care o meriți.

Clean Speed

Experti în Desfundarea Canalizarii cu Jet de Apa


În lumea plină de provocări a sistemelor de canalizare, unde depunerile și blocajele pot deveni rapid un coșmar pentru orice gospodărie sau afacere, un erou se ridică: jetul de apă sub presiune. La confluentele dintre tehnologie avansată și măiestria experților, noi, echipa de la "Maestrii Presiunii", suntem dedicați misiunii de a redeschide calea apei, garantând o desfundare eficientă și durabilă a canalelor, conductelor și țevilor dumneavoastră de canalizare

Desfundare cu jet de apa
Desfundare canalizare

Intrebari Frecvente

Cum sa Prevenim infundarea canalelor, conductelor si tevilor

Înfundarea canalelor, conductelor și țevilor este o problemă des întâlnită în gospodării și spații comerciale, dar cu câteva măsuri preventive se pot evita blocajele și costurile adiacente. Iată câteva sfaturi pentru a păstra aceste sisteme în funcțiune optimă:

 • Evită Depunerea de Grăsimi și Uleiuri: Grăsimile și uleiurile sunt printre principalele cauze ale înfundărilor. Acestea ar trebui răcite și apoi aruncate într-un recipient adecvat, nu prin chiuvetă.
 • Instalează Filtre de Scurgere: Montarea filtrelor de scurgere la toate punctele de evacuare ajută la captarea resturilor și impurităților, prevenind acumularea lor în țevi.
 • Evită Aruncarea de Obiecte Solide: Obiectele precum resturi de mâncare, șervețele, bețișoare de urechi sau alte obiecte mici pot cauza înfundări serioase.
 • Curățare și Întreținere Periodică: Utilizează soluții naturale, cum ar fi o combinație de oțet și bicarbonat de sodiu, pentru a curăța țevile și a preveni acumularea de reziduuri.
 • Folosirea Produselor Chimice cu Grijă: Deși pot părea eficiente, soluțiile chimice de desfundare pot deteriora conductele și pot afecta mediul. Dacă trebuie să folosești, urmează întotdeauna instrucțiunile cu atenție.
 • Întreținerea Zonelor Exterioare: Menține curățenie în jurul gurilor de canal și asigură-te că acestea sunt libere de frunze, resturi sau alte obstrucții.
 • Inspectare Periodică: Chiar dacă nu ai observat semne de înfundare sau alte probleme, este recomandat să faci inspecții periodice cu ajutorul unor profesioniști pentru a verifica starea conductelor și a preveni problemele înainte să apară.
 • Educație și Conștientizare: Asigură-te că toți membrii familiei sau colegii de muncă sunt conștienți de ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să arunce în toaletă sau chiuvetă.

În final, dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru desfundarea canalizării în Târgu Mureș, Clean Speed SRL este alegerea ideală. Ne străduim constant să ne depășim propriile standarde, oferind servicii excepționale la prețuri competitive. Indiferent de complexitatea problemei, ne asumăm fiecare proiect cu seriozitate și dedicare, având ca obiectiv principal satisfacția clientului.

Desfundare Canalizare, Desfundare tevi canalizare cu jet de apa sub presiune - Descriere proces

De-a lungul timpului, fiecare locuință sau clădire se va confrunta cu amenințarea înfundării canalizărilor. Mai ales în bucătării, unde grăsimile, sărurile minerale și calcarul tind să se acumuleze pe pereții țevilor, formând depuneri care pot reduce în mod semnificativ fluxul apei. Acestea pot transforma o simplă problemă într-o urgență, dacă nu sunt tratate corespunzător

Spre deosebire de metodele tradiționale de desfundare, precum cea cu "șarpele", care doar eliberează temporar porțiunea îngustă, tehnica cu jet de apă sub presiune vine cu o soluție revoluționară și eficientă.

 • Utilizarea Tehnologiei Avansate

Prin intermediul echipamentelor specializate, o presiune de apă foarte mare este direcționată către zona afectată. Această presiune, administrată corect de profesioniști, este suficientă pentru a desprinde și elimina depunerile de pe pereții țevilor. Datorită acestei metode, mirosurile neplăcute dispar și riscul blocărilor viitoare scade semnificativ.

 • Echipamente de Top

Pentru astfel de intervenții, este esențială folosirea echipamentelor adecvate. Autovehiculele specializate, echipate cu utilaje de presiune pentru apă, sunt piesa centrală a acestui proces. Cu ajutorul duzelor specializate, jetul de apă este precis direcționat, acționând în profunzime și asigurând curățarea optimă.

 • Aplicații Diverse

Această metodă nu se limitează doar la țevile din bucătărie. Este ideală pentru desfundarea și curățarea unei varietăți de zone, inclusiv canalizări interne și externe, curți, carosabile, piscine, tubulaturi, guri de vizitare, fose septice, și multe altele.

 • O Metodă Ecologică și Durabilă

Prin utilizarea exclusivă a apei sub presiune, această metodă nu doar că este eficientă, dar și prietenoasă cu mediul. Depunerile desprinse sunt evacuate din țevi, lăsând în urmă un sistem de canalizare curat și eficient.

Cum se Stabileste Pretul pentru Desfundarea canalizarii sau a conductelor cu jet de apa cu presiune?

Să luăm în considerare unul dintre cele mai neplăcute momente cu care ne confruntăm în casă sau la birou: înfundarea canalizării. Când metodele convenționale nu mai funcționează, soluția cea mai eficientă este desfundarea cu jet de apă sub presiune. Dar oare cât costă această procedură?

Factori Determinanți în Stabilirea Prețului

 • Complexitatea Lucrării: O înfundare simplă a unei țevi din bucătărie nu va avea același cost ca o intervenție la o rețea extinsă de canalizare într-o clădire de birouri.
 • Durata Intervenției: Timpul necesar pentru finalizarea lucrării este un factor esențial. Intervenții mai lungi sau mai complicate pot necesita mai multe ore sau chiar zile, influențând astfel prețul.
 • Echipamentele Utilizate: Utilizarea unor echipamente specializate poate adăuga costuri suplimentare.
 • Posibilele Complicații: Dacă există probleme adiționale care se descoperă în timpul operațiunii, acestea pot necesita soluții adiționale, care pot adăuga costuri.
 • Prețul Orientativ vs. Prețul Final: Aprecierile preliminare date telefonic au rolul de a oferi clienților o imagine de ansamblu asupra potențialelor costuri. Cu toate acestea, evaluările la fața locului pot revela aspecte suplimentare care pot afecta prețul final. Este vital să înțelegem că estimările date telefonic sunt orientative și pot varia în funcție de situația concretă.

Solutii Avansate de la Clean Speed în Situatii Complicate

Când vine vorba de probleme legate de înfundarea canalizării, Clean Speed nu doar identifică problema, ci oferă și soluții inovative pentru remediere. În situații în care desfundarea nu se poate realiza din cauze externe, precum țevi sparte sau alte complicații neprevăzute, nu se percepe doar o taxă pentru deplasare și constatare. Mai mult, Clean Speed merge un pas mai departe.

Clean Speed pune la dispoziția clienților săi cele mai noi tehnologii de reparații pentru conducte și țevi de apă, fără necesitatea unor săpături masive. Grație tehnologiei avansate tip BlueLight și a Metodei de cămășuire parțială a defecțiunilor fără săpare (short liner), putem rezolva problemele fără a perturba sau distruge structura existentă a zonei afectate.

Mai mult, pentru situații care cer o reabilitare mai amplă, utilizăm Metoda de reabilitare a conductelor „țeavă în țeavă” (inliner). Această metodă inovatoare permite refacerea integrității conductei, oferind o soluție durabilă și minim invazivă.