Reablitate conducte canalizare Mures

Distribuie

Proiect Realizat de Clean Speed SRL: Reabilitarea Conductelor de Canalizare în Mureș Utilizând Tehnologia BlueLight

Clean Speed Srl, o companie recunoscută în domeniul serviciilor de canalizare și reabilitare de conducte, a finalizat un proiect de anvergură în județul Mureș. După o inspecție video minuțioasă, au fost descoperite multiple probleme în sistemul de canalizare al județului: fisuri, spărturi și infiltrări de apă.

Alegerea Tehnologiei:

În loc de a recurge la metodele tradiționale, care ar fi implicat excavări extinse și deranjarea comunității, Clean Speed Srl a ales tehnologia BlueLight, o soluție fără săpături.

Despre Tehnologia BlueLight:

BlueLight este o tehnologie avansată ce folosește lumina albastră LED pentru a activa o rășină specială care aderă la pereții interiori ai conductei. Această rășină se întărește într-un timp foarte scurt, creând un nou strat intern robust care reface integritatea conductei și oprește orice fel de infiltrare.

Rezultate

Rezultatele au fost excepționale. Sistemul de canalizare a fost reabilitat la standardele actuale, fără să deranjeze comunitatea sau să afecteze alte infrastructuri. Economii considerabile de cost și timp au fost realizate în comparație cu metodele tradiționale.

Beneficii pentru Clienți:
  • Respectarea pe termen lung a cerințelor oficiale și generale de drenaj.
  • Reabilitarea rapidă, în câteva ore, cu durabilitate și fiabilitate extinse.
  • Eliminarea infiltrațiilor și a riscului de deteriorări viitoare.
  • Costuri reduse și minimizarea disconfortului pentru locuitori.
  • Publicul Țintă:

Serviciile sunt disponibile pentru administrații publice și private, inclusiv primării, proprietari de imobile, asociații de proprietari și organizații industriale.

Reablitate conducte canalizare Mures cu tehno 5

Vezi video:

Distribuie