Camasuire partiala (Short Liner)

Clean Speed - Reabilitare conducte canalizare

- Metoda de camasuire partiala fara sapare (Short Liner)


Reabilitarea conductelor de canalizare reprezintă o preocupare constantă în contextul urbanizării accelerate și al îmbătrânirii infrastructurii existente. Pe măsură ce timpul trece, conductele de canalizare pot fi afectate de o serie de probleme, de la fisuri și rupturi la blocări și coroziune. Totuși, soluțiile tradiționale de reparație, care implică săpături ample și restaurarea zonelor afectate, pot fi costisitoare, consumatoare de timp și pot cauza perturbări semnificative în zonele afectate. Din fericire, există o soluție modernă și eficientă: metoda de cămășuire parțială fără săpare, cunoscută și sub numele de Short Liner

Ce este metoda Short Liner?

Short Liner este o tehnică specială de reabilitare a conductelor de canalizare care permite repararea defecțiunilor specifice fără a fi necesară înlocuirea întregii conducte sau realizarea de săpături invazive. Este o metodă extrem de eficientă, în special pentru reparațiile punctuale.

Cum functionează?

Pasul inițial în utilizarea metodei Short Liner constă în identificarea exactă a locului defectuos din conductă, adesea cu ajutorul camerelor de inspecție video. Odată identificat, se curăță zona afectată pentru a elimina orice obstacol sau reziduu.

Metoda de cămășuire parțială fără săpare, sau Short Liner, oferă o soluție modernă, rapidă și durabilă la problemele comune ale conductelor de canalizare. Cu o abordare minim invazivă și o implementare eficientă, Short Liner se dovedește a fi o alegere excelentă pentru gestionarea defecțiunilor din sistemul de canalizare.

Camasuire partiala Short Liner

Camasuire partiala (Short Liner)

Eficientă si Durabilitate


Remediere Conducte

cu diametre de la DN70mm până la DN800mm din beton, ceramica, fonta, PVC, PVCKG și multe altele

În fața deteriorărilor și defecțiunilor ce pot afecta conductele de canalizare, echipa Clean Speed SRL aduce soluția optimă: renovarea prin cămășuire scurtă, o metodă modernă, eficientă și rapidă. Această abordare inovatoare se dovedește a fi deosebit de utilă atunci când deteriorarea este localizată pe o porțiune specifică a conductei. Să luăm în considerare unele dintre cele mai comune situații în care această tehnică poate fi aplicată:

Remedierea porțiunilor rupte ale conductei de canalizare
Realinierea și repararea conexiunilor între țevi
Restaurarea zonelor sparte și completarea părților lipsă din structura conductei
Sigilarea eficientă a joncțiunilor cu probleme
Manșonarea interioară a crăpăturilor și fisurilor, indiferent de orientarea lor (axială sau radială)
Intervenția rapidă în cazul apariției orificiilor în structura țevilor de canalizare
Oprirea eficientă a infiltrațiilor și exfiltrațiilor
Camasuire partiala (Short Liner)

În doar câteva ore, folosind tehnologia noastră fără săpături, defecțiunile locale pot fi remediate chiar și în prezența infiltrațiilor de apă. Procedura implică mai multe etape cruciale, inclusiv curățarea segmentului afectat, localizarea precisă a problemei cu ajutorul camerelor de inspecție avansate, introducerea și poziționarea strategică a dispozitivului short liner și, în final, reluarea rapidă a funcționării normale a conductei de scurgere. De remarcat este faptul că adezivul nostru special necesită un timp de întărire de aproximativ 90-120 minute, oferind astfel o soluție rapidă și eficientă.

Punem un accent deosebit pe calitatea materialelor pe care le folosim. Materialul nostru pentru reparații locale este special conceput pentru a face față cerințelor acestui tip de lucrări: este durabil, rezistent la agenții corozivi și aderă ferm la structura conductelor, garantând astfel o intervenție durabilă. Folosim o combinație potentă de adeziv cu țesătură din fibră de sticlă, impregnată în rășină epoxidică, toate acestea corespunzând standardelor europene în vigoare.

Metoda noastră de cămășuire parțială este versatilă, fiind compatibilă cu o gamă largă de materiale pentru conducte, incluzând betonul, ceramica, fonta, PVC, PVCKG și multe altele. Avem experiență în reabilitarea conductelor cu diametre variind de la DN70mm până la DN800mm și putem aborda cu succes rupturi, găuri și fisuri la diferite unghiuri, inclusiv în coturile conductelor cu înclinări variind între 15 și 90 de grade.

Descopera Experienta Clean Speed: Contacteaza-ne acum!

Ești la un pas de servicii excepționale! SC CLEAN SPEED SRL este dedicată să îți ofere cele mai bune soluții la problemele tale. Dacă vrei să experimentezi profesionalism, rapiditate și eficiență, accesează acum formularul nostru de contact, trimite-ne un e-mail sau sună-ne la numerele de telefon afișate. Echipa noastră este gata să te asiste, oferindu-ți experiența pe care o meriți.

Beneficiile Metodei de Camasuire Partiala (Short Liner)


În lumea modernă a ingineriei și a tehnologiei, metodele inovatoare sunt esențiale pentru a menține și repara infrastructura. Una dintre aceste metode revoluționare este tehnologia de cămășuire parțială, cunoscută și sub numele de Short Liner. Aceasta prezintă o serie de beneficii semnificative, fiind ideală pentru lucrări de reparație și reabilitare.

Siguranta în lucrul cu materialul

Short Liner este proiectat pentru a fi prietenos cu utilizatorul și să ofere un mediu de lucru sigur. Nu conține compuși organici volatili (VOC), ceea ce înseamnă că este lipsit de substanțe chimice care ar putea emite gaze nocive. Acesta asigură protecția muncitorilor și a mediului înconjurător.

Timp scurt de intarire

Datorită proprietăților sale avansate, timpul necesar pentru întărirea completă a cămășuirii este scurt, ceea ce face ca conducta să fie gata de utilizare într-un interval minim după finalizarea procesului.

Durabilitate si etanseitate

Unul dintre principalele avantaje este capacitatea de a oferi o soluție durabilă și etanșă. Odată aplicat, Short Liner se asigură că nu există scurgeri sau infiltrații.

Rezistenta chimica si termica

Materialul este proiectat să reziste la o varietate de substanțe chimice și la temperaturi extreme, oferind astfel o soluție de lungă durată indiferent de mediul în care este aplicat.

Versatilitate

Indiferent dacă este vorba de scurgeri, fisuri, rupturi sau coroziune, Short Liner este capabil să repare și să reabiliteze în mod eficient.

Reparatii rapide

Procesul de instalare este optimizat pentru eficiență. Acest lucru înseamnă că reparațiile pot fi finalizate într-un timp scurt, minimizând astfel disconfortul și perturbările cauzate beneficiarilor și locatarilor.

Proprietati de procesare excelente

Short Liner este adaptabil la condiții extreme de temperatură, fie că este vorba de temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate. Aceasta face ca metoda să fie ideală pentru diverse medii și condiții.

Fara obstructii de flux

După aplicarea cămășuirii, nu se va observa nicio obstrucție în fluxul de apă sau deșeuri, asigurând un flux continuu și eficient.

Compatibilitate cu diverse materiale de conducte

Short Liner se poate lega de o gamă largă de materiale de conducte, incluzând argila vitrificată, plastic, oțel și altele, asigurând o potrivire strânsă și etanșă. Este compatibil cu o multitudine de materiale, inclusiv azbest-ciment, fontă, beton, fier ductil și multe altele.