Despre noi

Utilaje profesionale

Dispunem de utilaje profesionale pentru reparații rapide ale conductelor de canalizare fără săpături, servicii de desfundare a canalizării, vidanjare eficientă și inspectie video a canalizării. De asemenea, specializăm în detectarea scurgerilor de lichide

Echipa specializata

In soluții avansate pentru sistemele tale de canalizare. Efectuăm reparații rapide ale conductelor fără săpături. Oferim servicii de desfundare a canalizării cu eficiență sporită, executăm vidanjare profesionistă și efectuăm inspectii video detaliate ale sistemelor

Raspuns rapid

Suntem aici pentru a răspunde rapid tuturor cererilor clienților noștri, asigurându-ne că ne adaptăm la nevoile tale în cel mai eficient mod posibil. Avem o abordare proactivă pentru a asigura că experiența ta este fluidă, rapida și fără complicații.

Garantie lucrari

Ne asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde pentru a oferi rezultatele pe care le meriți. Fie că este vorba de reparații, întreținere sau alt serviciu, ne străduim să îți oferim un nivel de satisfacție care să fie vizibil în fiecare aspect al muncii noastre.

Curatam, reparam, lasam curgerea sa continue

Clean Speed

Solutii Eficiente pentru Sistemul Tau de Canalizare


Fondată în 2007, SC Clean Speed SRL. se distinge ca o entitate specializată în soluții pentru întreținerea și reparația sistemelor de canalizare. Focalizați pe eficiența operațională și performanța tehnică, am dezvoltat o gamă cuprinzătoare de servicii care se bazează pe combinarea tehnologiei avansate cu cunoștințele specializate ale personalului nostru.

Echipată cu utilaje de ultimă generație și beneficiind de o echipă experimentată, oferim servicii de desfundare și decolmatare a conductelor de canalizare. Aceste intervenții sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice, asigurând curățarea și refuncționalizarea optimă a rețelelor. Utilizăm tehnica video CCTV pentru a inspecta în profunzime conductele, identificând orice problemă ascunsă, precum scurgeri, fisuri sau acumulări.

Oferim de asemenea servicii specializate de vidanjare a apelor uzate, o operațiune de importanță critică pentru funcționarea durabilă a sistemelor. Folosim proceduri de localizare precisă pentru identificarea surselor de spărtură sau pierderi de apă, permițând intervenții rapide și eficiente. Prin tehnologia de reabilitare a conductelor fără săpături, putem aduce sistemul la niveluri de performanță superioare, minimizând impactul asupra infrastructurii existente.

Suntem specialisti in reparatii canalizari, desfundare conducte canalizare si vidanjari


Cu o expertiză vastă și un angajament neclintit pentru calitate, suntem specialiștii pe care vă puteți baza când vine vorba de reparații canalizări, desfundarea conductelor și operațiuni de vidanjare. Utilizând tehnologie de ultimă generație și având la dispoziție o echipă de profesioniști instruiți, garantăm soluții eficiente și durabile pentru orice provocare legată de sistemele de canalizare

Reparatii conducte de canalizare
Desfundare canalizare

De la proiecte ample la cele mai mici, ne caracterizeaza atentia la detalii în tot ceea ce facem

Reparatii conducte de canalizare

Repararea conductelor de canalizare este o operațiune esențială pentru menținerea funcționalității și eficienței sistemelor de drenaj. Aceste conducte sunt vitale pentru evacuarea corespunzătoare a apelor uzate, iar o defecțiune sau o deteriorare poate duce la probleme serioase precum inundații, refulări sau daune structurale.

Indiferent de tipul de defecțiune - fie că este vorba de fisuri, ruperi sau obstrucții - este crucial să se intervină rapid și eficient pentru a evita agravarea situației. Procesul de reparație poate include:

 • Diagnosticare: Identificarea locației și naturii problemei, adesea cu ajutorul camerelor de inspecție video.
 • Desfundare: Eliminarea obstrucțiilor sau sedimentelor care pot cauza blocaje în sistem.
 • Reparare: În funcție de severitatea problemei, acest lucru poate presupune repararea unui segment de țeavă, înlocuirea unei porțiuni sau, în cazuri extreme, reabilitarea completă a sistemului.

Având în vedere complexitatea și importanța acestor lucrări, este esențial să lucrați cu profesioniști cu experiență și cu cunoștințe adecvate în domeniu. Aceștia vor avea capacitatea de a evalua situația corect, de a alege cea mai bună metodă de intervenție și de a executa reparații durabile care vor asigura funcționalitatea optimă a conductelor de canalizare pentru ani de zile.

Desfundare canalizare

Desfundarea canalizării este un serviciu esențial pentru menținerea unui sistem eficient de evacuare a apelor reziduale și pluviale. Un canal înfundat poate conduce la o serie de probleme, inclusiv inundații, mirosuri neplăcute și daune structurale.

Procesul de desfundare implică câteva etape esențiale:

 • Diagnosticare

Utilizarea unor camere de inspecție video pentru identificarea exactă a locului și cauzei blocajului.

 • Intervenție

În funcție de natura și dimensiunea blocajului, se pot utiliza diverse tehnici, cum ar fi:

 • Jetul cu apă sub presiune pentru eliminarea sedimentelor sau grăsimilor.
 • Echipamentele mecanice pentru extragerea obiectelor mari sau a rădăcinilor care au pătruns în țeavă
 • Frezarea în interiorul conductelor de canalizare reprezintă o tehnică avansată și eficientă utilizată în domeniul lucrărilor de reabilitare și întreținere a rețelelor de canalizare. Acest proces implică îndepărtarea materialului nedorit, cum ar fi depunerile, rădăcinile sau alte obstrucții, direct din interiorul conductei, fără a necesita săpături sau lucrări invazive
 • Prevenirea

Odată ce canalizarea a fost curățată, este esențial să se ia măsuri preventive, cum ar fi instalarea de filtre sau plase la punctele critice, sau educarea membrilor gospodăriei cu privire la ce se poate și ce nu se poate arunca în toaletă sau chiuvetă.

Lucrul cu profesioniști specializați în desfundare asigură o abordare eficientă și durabilă. Aceștia vor fi echipați cu uneltele și cunoștințele necesare pentru a rezolva problema rapid și fără a provoca daune suplimentare. În plus, vor putea oferi sfaturi și soluții pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Servicii vidanjare

Serviciile de vidanjare reprezintă o componentă esențială în gestionarea și întreținerea sistemelor de canalizare și a instalațiilor septice. Aceste servicii implică colectarea, transportul și evacuarea deșeurilor lichide, inclusiv apele uzate, sedimentele și alte reziduuri acumulate în decursul timpului.

Caracteristicile serviciilor de vidanjare:

 • Intervenție rapidă: Vidanjarea se face folosind mașini specializate, capabile să extragă rapid și eficient deșeurile acumulate.
 • Versatilitate: Serviciile pot fi solicitate pentru diverse aplicații, inclusiv pentru fose septice, stații de epurare, bazine de retenție sau canalizări înfundate.
 • Mediu prietenos: Deșeurile extrase sunt de obicei transportate către stații de tratament adecvate, asigurându-se astfel gestionarea responsabilă a deșeurilor și protejarea mediului înconjurător.
 • Prevenirea problemelor: Vidanjările regulate pot preveni problemele majore, cum ar fi înfundările, refulările sau daunele la sistemele de canalizare sau fose septice.

Vreti sa stiti care sunt atu-urile noastre in serviciile pe care le oferim?

Utilaje performante95%
Profesionalism99%
Interventii rapide99%
Experienta100%
Reparatii servicii canalizari (1)
Reparatii servicii canalizari (1)
Reparatii servicii canalizari (1)
0

Ani experienta

0

Clienti multumiti

0

Interventii rapide

0

Proiecte in curs

Descopera Experienta Clean Speed: Contacteaza-ne acum!

Ești la un pas de servicii excepționale! SC CLEAN SPEED SRL este dedicată să îți ofere cele mai bune soluții la problemele tale. Dacă vrei să experimentezi profesionalism, rapiditate și eficiență, accesează acum formularul nostru de contact, trimite-ne un e-mail sau sună-ne la numerele de telefon afișate. Echipa noastră este gata să te asiste, oferindu-ți experiența pe care o meriți.