Servicii Business

Servicii complete pentru institutii si firme

- Primarii, Administratii locale, municipalitati, asociatii de locatari, complexe industriale!


Clean Speed se mândrește cu furnizarea unei game complete de servicii specializate, adaptate nevoilor instituțiilor publice precum primării, administrații locale și municipalități. Cu o echipă de profesioniști experimentați și tehnologie de ultimă generație, oferim soluții eficiente și durabile pentru gestionarea infrastructurii critice. Printre serviciile noastre se numără detectarea pierderilor de apă, inspecția video a conductelor și canalizărilor, precum și reabilitarea acestora folosind metode inovatoare ca reparații prin camasuire partiala, camasuire totala, reparatii cu tehnologia BlueLight sau cu Brush Coating. Misiunea noastră este de a oferi servicii de înaltă calitate care să contribuie la buna funcționare și la siguranța comunităților pe care le deservim.

Desfundare/Decolmatare conducte si canalizari

Timpul și uzura pot afecta grav eficiența sistemelor de canalizare, provocând blocaje, înfundări sau acumularea de sedimente. Clean Speed vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii profesionale de desfundare și decolmatare a conductelor și canalizărilor, garantând o intervenție rapidă și eficientă, indiferent de complexitatea problemei.

Interventii pentru Toate Diametrele

Oferim servicii de desfundare pentru toate diametrele de conducte de canalizare existente, începând de la 32 mm până la 600 mm. Acest lucru ne face extrem de versatili și capabili să abordăm o gamă largă de sisteme, inclusiv conducte ovoidale sau pătrate de la 32 mm pana la 600 mm

Decolmatare Camine si Statii de Pompare

Înțelegem că eficiența unei rețele de canalizare nu depinde doar de conducte. De aceea, oferim și servicii de decolmatare pentru camine de canalizare și stații de pompare, chiar și la adâncimi de până la 10 metri. Acest serviciu este crucial pentru menținerea unei funcționări optime și pentru prevenirea problemelor majore ce pot apărea în viitor.

Desfundare Statii de Epurare

Stațiile de epurare sunt vitale pentru un mediu sănătos și durabil. Oferim servicii de desfundare și decolmatare pentru aceste stații, asigurându-ne că funcționează la capacitatea maximă și respectă toate normele de siguranță și eficiență.

Canalizari Menajere si Pluviale

Intervențiile noastre se pot realiza atât pe canalizări menajere, folosite pentru evacuarea apelor uzate din gospodării, cât și pe cele pluviale, care gestionează scurgerile de apă de ploaie. Acest lucru ne permite să oferim un serviciu complet și cuprinzător, indiferent de nevoile clientului.

Desfundare canalizare

Inspectii Video pentru Canalizari si Conducte Municipale

În contextul urban modern, unde infrastructura este din ce în ce mai complexă și îmbinată, menținerea unui sistem de canalizare eficient devine crucială. Clean Speed oferă servicii de inspecție video a canalizărilor și conductelor de canalizare municipale, utilizând autolaboratoare profesionale și tehnologie avansată pentru a asigura un control riguros și precis al stării sistemului de canalizare.

Tehnologie de Varf

Utilizăm tehnologie avansată pentru a efectua inspecții video pe rețele de canalizare cu diametre cuprinse între DN 32 – 1000 mm. Toate datele sunt procesate folosind software profesional, asigurând astfel o evaluare corectă și detaliată.

Informatii Detaliate

Oferim beneficiarilor o gamă largă de informații esențiale, printre care:

  • Starea Conductei și Posibile Defectiuni: Identificăm orice semn de uzură sau deteriorare care ar putea afecta eficiența și securitatea sistemului.
  • Identificarea Problemelelor: Dacă există colmatări, spărturi sau fisuri, nu doar că le identificăm, dar și căutăm să înțelegem cauzele acestora pentru a preveni probleme similare în viitor.
  • Calculul Pantei: Fiecare tronson inspectat este evaluat pentru a determina panta în timp real sau grafic. Acesta este un element crucial în proiectarea și întreținerea unui sistem eficient de drenaj.
  • Deformări: Orice deformare structurală este calculată și înregistrată, permițând astfel intervenții rapide pentru a remedia situația.
Inspectarea Retelelor Noi

În cazul rețelelor de canalizare nou construite, efectuăm videoinspecții pentru a valida calitatea lucrărilor și pentru a identifica orice defect potențial înainte de finalizarea proiectului.

Livrare de Date

Toate informațiile adunate în cadrul inspecțiilor video sunt puse la dispoziția beneficiarilor sub formă de filme, fotografii și rapoarte complexe stocate pe DVD. sau stick USB

Inspectie video canalizare

Reparatii Conducte Canalizare Municipale Fara Sapatura

În era tehnologiei și inovației, metodele convenționale de reparare a conductelor de canalizare sunt adesea costisitoare și perturbatoare pentru comunități. Clean Speed aduce o abordare revoluționară prin oferirea de servicii de reparare a conductelor fără săpătură, pe diametre cuprinse între 70 mm și 800 mm.

Camasuire Partiala (Short Liner)

Repararea conductelor de canalizare poate fi o sarcină laborioasă și costisitoare, mai ales când se ia în considerare disconfortul provocat de săpături. Cu tehnologia de cămășuire parțială (Short Liner), evităm aceste neplăceri. Metoda este ideală pentru tronsoane de conductă cu probleme punctuale, cum ar fi fisuri, găuri sau rupturi. Cu ajutorul camerelor de inspecție, identificăm locația exactă a defecțiunii, curățăm segmentul afectat și introducem un dispozitiv short liner impregnat cu un amestec de adeziv și fibră de sticlă.

Tehnologia Short Liner este o soluție durabilă și eficientă, rezistentă la condiții corozive și adapabilă la diverse tipuri de materiale ale conductelor, cum ar fi beton, ceramică, fontă și PVC. Se poate aplica pentru conducte cu diametre între 70mm și 800mm, fiind o soluție de reabilitare conducte de canalizare rapidă, care poate dura între 90 și 120 minute pentru întărirea adezivului. Această metodă este conformă cu toate standardele europene și oferă o alternativă sustenabilă și eficientă la metodele tradiționale.

Teava in Teava (In Liner)

Spre deosebire de Short Liner, care se concentrează pe reparații punctuale, tehnologia teava în teava (In Liner) permite reabilitarea întregului tronson de canalizare. Acesta este o opțiune ideală pentru conductele care au îmbătrânit și au fisuri, găuri sau alte deteriorări pe întreaga lor lungime. În această metodă, un furtun din țesătură impregnat cu rășină bicomponentă este introdus în conducta existentă. După aceea, se aplică presiune pentru a-l face să se potrivească cu forma interiorului conductei, creând astfel un nou canal în interiorul celui vechi.

Aplicații

De la reparația spărturilor și blocarea infiltrării de apă până la reabilitarea completă a colectoarelor de canalizare, oferim o gamă largă de servicii adaptate necesităților infrastructurii de canalizare. Indiferent de complexitatea problemei, soluțiile noastre sunt concepute pentru a oferi o reabilitare eficientă și durabilă, conform cu standardele de mediu europene și românești.

Reabilitare Conducte Municipale Fara Sapatura cu Tehnologia BlueLight

Tehnologia BlueLight reprezintă vârful de lance în materie de reabilitare a conductelor de canalizare. Fiind prima firmă autorizată din România pentru a folosi această tehnologie, oferim soluții rapide și eficiente pentru reabilitarea conductelor, fără a fi nevoie de săpături sau distrugeri. Beneficiile includ durabilitatea sporită, cu o extindere a vieții utile a conductei cu cel puțin 50 de ani, și protecție împotriva creșterii rădăcinilor.

Această tehnologie oferă un set extins de avantaje, inclusiv respectarea tuturor normelor de mediu din România și UE, precum și cresterea valorii proprietăților prin investiții durabile. Totul se realizează într-un timp foarte scurt, cu disconfort minim pentru locuitorii zonei și fără a afecta negativ peisajul sau structurile existente.

Reparatii conducte - Brush Coating

Tehnologia Brush Coating reprezintă o soluție inovatoare pentru renovarea și reabilitarea conductelor de canalizare deteriorate, fără a necesita săpături sau întreruperi majore. Acest sistem folosește o rășină epoxy specială aplicată direct pe pereții interiori ai conductelor, creând un strat impermeabil și foarte rezistent la uzură.

Prin intermediul unor perii rotative, rășina este distribuită uniform în interiorul conductei, în timp ce o cameră video atașată permite monitorizarea întregului proces pentru a asigura o acoperire completă. Această metodă este ideală pentru conducte cu diametre între 1,5 și 8 inch și se poate aplica pe o gamă variată de tipuri de materiale, de la PVC și beton până la fier și argilă.

Avantajele includ rapiditatea de execuție, costurile reduse și durabilitatea extinsă a conductelor reparate. Clean Speed oferă această tehnologie inovatoare pentru municipalități, instituții publice, societăți comerciale și persoane fizice, asigurând o soluție de reparație eficientă și durabilă.

Reparatii conducte de canalizare