Reablitare canalizare Cluj

Distribuie

Lucrare Realizată de Clean Speed Srl: Reabilitare canalizare si conducte subterane în Cluj, utilizând Tehnologia BlueLight

Unul dintre cele mai recente și de succes proiecte ale companiei Clean Speed Srl a avut loc în județul Cluj, unde infrastructura de canalizare se confrunta cu diverse probleme, inclusiv fisuri, coroziuni și infiltrări de apă. Având în vedere necesitatea de a aborda aceste probleme fără a deranja comunitatea, s-a optat pentru o soluție non-invazivă: Tehnologia BlueLight.

Alegerea Tehnologiei BlueLight

Clean Speed Srl a decis să implementeze Tehnologia BlueLight datorită multiplelor sale beneficii, inclusiv rapiditatea execuției, durabilitatea soluției și minimul impact asupra vieții locuitorilor și mediului.

Implementarea Proiectului

După o inspecție video amănunțită, camere speciale au fost introduse în conductele de canalizare pentru a aplica tehnologia. Lumina albastră LED a fost folosită pentru a cataliza o rășină specială, care s-a lipit de pereții interni ai conductei. Procesul a fost monitorizat în timp real de către tehnicieni specializați și software dedicat, pentru a asigura o aplicare corectă și eficientă a tehnologiei.

Rezultatele Obținute

Odată cu finalizarea proiectului, s-a observat o îmbunătățire semnificativă a stării canalizării în județul Cluj. Conductele reparate au arătat o rezistență și durabilitate superioare, eliminând problemele de infiltrări și spărturi. Toate acestea au fost realizate fără a efectua săpături sau a deranja comunitatea, și la un cost semnificativ mai redus comparativ cu metodele tradiționale.

Beneficii Pentru Comunitate și Clienți
  • Procesul rapid de reabilitare a minimizat disconfortul locuitorilor și a redus costurile.
  • Durabilitate crescută a sistemului, cu extinderea duratei de viață a conductelor cu cel puțin 50 de ani.
  • Tehnologia este ecologică și îndeplinește toate normele de mediu naționale și europene.

Clean Speed Srl a demonstrat încă o dată eficiența tehnologiei BlueLight în rezolvarea problemelor complexe ale infrastructurii de canalizare. Proiectul din județul Cluj se alătură listei de succese ale companiei, reușind să ofere o soluție eficientă, rapidă și sustenabilă pentru îmbunătățirea calității vieții comunității.

Reablitare canalizare Cluj cu tehnologia BlueLight 2

Vezi video:

Distribuie