Localizarea pierderilor de apă si reparatia conductei fara sapatura Targu Mures

Distribuie

Lucrare Realizată de Clean Speed SRL: Localizarea Pierderilor de Apă și Reparația Conductei Fără Săpătură în Târgu Mureș

Într-o lume unde resursele de apă devin tot mai limitate, localizarea eficientă a pierderilor de apă și repararea rapidă a conductelor devin imperativ. Clean Speed SRL, cu o vastă experiență în industrie, a oferit recent servicii de localizare a pierderilor de apă și de reparație a conductelor fără săpătură în Târgu Mureș. Acest serviciu complex vizează minimizarea impactului asupra mediului și comunității, oferind în același timp soluții de lungă durată pentru problemele legate de pierderile de apă.

Localizarea Pierderilor de Apă

Localizarea pierderilor de apă este o etapă crucială înainte de începerea oricărui proces de reparație. Clean Speed SRL folosește tehnologie avansată, inclusiv echipamente acustice și camere cu termoviziune, pentru a identifica exact locul unde se produce pierderea de apă. Această etapă permite nu doar identificarea rapidă a problemei, dar și minimizarea costurilor prin focalizarea eforturilor de reparație exact unde este necesar.

Reparația Conductei Fără Săpătură

Odată ce sursa pierderii este identificată, urmează etapa de reparație. Tehnica fără săpătură presupune folosirea de metode inovatoare care elimină nevoia de a excava solul

În acest caz, s-a utilizat tehnologia Picote Brush Coating, care permite aplicarea unui strat de rășină epoxy pe interiorul conductei, eliminând astfel fisurile și orice alte deficiențe ale acesteia. Procesul este supravegheat în întregime cu ajutorul camerelor CCTV, asigurând o aplicare corectă și eficientă.

Rezultate

Prin combinarea tehnologiei avansate de localizare a pierderilor cu metode inovatoare de reparație, Clean Speed SRL își consolidează poziția ca lider în domeniul serviciilor de canalizare și aprovizionare cu apă. Lucrarea realizată în Târgu Mureș reprezintă un exemplu concret al angajamentului nostru de a oferi soluții rapide, eficiente și durabile, care aduc beneficii atât clienților, cât și mediului înconjurător.

Localizarea pierderilor de apa si reparatia conductei fara sapatura Targu Mures 1
Distribuie