Reabilitare conducte Targu Mures

Distribuie

Lucrare Realizată de Clean Speed Srl: Reabilitarea Conductelor în Târgu Mureș Utilizând Tehnologia BlueLight

Clean Speed Srl, o companie specializată în servicii de canalizare și reabilitare de conducte, a implementat recent un proiect inovator de reabilitare a sistemului de canalizare din Târgu Mureș. Proiectul s-a concentrat pe utilizarea tehnologiei BlueLight, o metodă revoluționară care permite repararea și întreținerea conductelor fără necesitatea de săpături.

Descrierea Proiectului

În urma unei inspecții video detaliate, s-au identificat mai multe probleme în rețeaua de canalizare a orașului, inclusiv fisuri, spărturi și infiltrări de apă. În loc să recurgă la metodele tradiționale de reparații care ar fi implicat excavări pe scară largă și perturbarea vieții locuitorilor, Clean Speed Srl a optat pentru tehnologia BlueLight.

Tehnologia BlueLight

BlueLight este o tehnologie de ultimă generație ce utilizează o lumină albastră LED pentru a cataliza o rășină specială care aderă la pereții interiori ai conductei. Această rășină se întărește rapid, creând un strat intern durabil care repară fisurile și previne viitoarele infiltrări. Procesul este mult mai rapid decât metodele tradiționale și nu necesită săpături.

Implementarea

Echipa Clean Speed Srl a introdus camere speciale în conducte pentru a dirija luminile LED pentru a polimeriza rășina linerului. Totul a fost monitorizat în timp real de software și de către tehnicieni, asigurând o aplicare precisă și eficientă.

Rezultate

În urma implementării tehnologiei BlueLight, rețeaua de canalizare din Târgu Mureș a fost reabilitată la standardele dorite, fără perturbarea semnificativă a vieții orașului. Costurile au fost, de asemenea, semnificativ reduse comparativ cu metodele tradiționale de reabilitare.

reabilitare conducte Targu Mures tehnologia BlueLight home

Vezi video:

Distribuie