Reparatie conducta canalizare prin Camasuire interioara ShortLiner

Distribuie

Lucrare Realizată de Clean Speed Srl: Reparație Conductă Canalizare prin Cămășuire Interioară ShortLiner: Remedierea Infiltrațiilor de Apă

Infiltrațiile de apă în sistemul de canalizare nu doar că măresc costurile de operare, dar pot și să afecteze structura conductei și să contamineze solul și apa din jur. Pentru a adresa aceste probleme, Clean Speed SRL a implementat o soluție eficientă: reparația conductei de canalizare prin cămășuire interioară folosind tehnologia ShortLiner. Această metodă este ideală pentru remedierea rapidă și durabilă a defecțiunilor fără să necesite săpături extinse.

Descrierea Procesului ShortLiner

Tehnologia ShortLiner este un sistem de reabilitare care implică introducerea unui manșon impregnat cu rășină în interiorul conductei existente. Acest manșon este apoi expandat și întărit pentru a forma o nouă „cămașă” internă care sigilează complet conducta și elimină orice scurgeri sau infiltrații.

Pașii principali ai procesului includ:

  • Inspecția inițială: Prima etapă constă în evaluarea conductei afectate cu ajutorul camerelor CCTV pentru a determina locația exactă și extinderea defecțiunilor. Aceasta permite personalului să identifice punctele specifice unde trebuie aplicată cămășuirea.
  • Curățarea conductei: Înainte de aplicarea manșonului, conducta este curățată profund pentru a elimina orice reziduuri sau blocări care ar putea împiedica aderența rășinii.
  • Aplicarea manșonului: Manșonul impregnat cu rășină este introdus în conductă la locul deteriorat. Folosind un balon sau un alt dispozitiv de expandare, manșonul este presat împotriva pereților conductei, unde rășina se întărește și vindecă, creând o barieră impermeabilă.
  • Curing-ul rășinii: Rășina necesită un timp de întărire, în care manșonul se transformă într-un strat durabil care reface integritatea structurală a conductei și previne noi infiltrații.
  • Inspecția finală: După întărirea completă, se efectuează o nouă inspecție cu camera pentru a asigura că reparația a fost realizată corect și că nu există scurgeri.
Beneficiile Metodei ShortLiner
  • Eficiență și Rapiditate: Procesul de cămășuire ShortLiner permite reparații rapide, minimizând întreruperile în serviciul de canalizare și disconfortul comunității.
  • Costuri Reduse: Metoda este cost-eficientă, deoarece reduce necesitatea săpăturilor deschise și a lucrărilor de reconstrucție pe suprafață.
  • Durabilitate: Cămășuirea oferă o soluție de lungă durată, prelungind viața utilă a conductei și protejând-o împotriva unor noi deteriorări.
  • Protecția Mediului: Prin evitarea săpăturilor, impactul asupra mediului este minimizat, făcând din aceasta o opțiune favorabilă pentru zonele sensibile ecologic.

Clean Speed SRL demonstrează prin utilizarea tehnologiei ShortLiner angajamentul său pentru inovație și excelență, oferind soluții de reparație eficiente și sustenabile care răspund nevoilor complexe ale infrastructurii urbane moderne. Aceste intervenții asigură funcționarea optimă a rețelelor de canalizare, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții și a mediului înconjurător.

Reparatie conducta canalizare prin Camasuire interioara ShortLiner 1
Beneficiile Cămășuirii Interioare
0:00
0:00
Distribuie